DE
Termékeink » Forgácskihordó gyártás, javítás » Forgácskihordó gyártás

Forgácskihordó gyártás

FORGÁCSKIHORDÓ GYÁRTÁS

Cégünk tetszőleges méretben és formában gyárt forgácskihordókat.

Kezdetben forgácskihordó javítással foglalkoztunk, de az évek alatt megtanultuk, hogy egy jól megkonstruált forgácskihordó mitől jó és egy rossz konstrukció mitől rossz. Megtapasztaltuk azt is, hogy jellemzően hol kezdenek el tönkremenni a forgácskihordók és miért. Ezen tapasztalások és infókat felhasználva tervezzük és gyártjuk le forgácskihordóinkat.

Kérjen tőlünk árajánlatot új forgácskihordójához!!

Ehhez csupán 4 fő méretre és pár információra van szükségünk : 

  • Igényel-e a forgácskihordó emulzió tartályt? Ha igen, milyen méretekkel?
  • Igényel-e a forgácskihordó szivattyút? Ha igen milyen teljesítménnyel? 
  • Igényel-e a forgácskihordó vezérlést? Ennek fajtája (egyszerű, vagy időzített) 

 

Fenti méretek és adatok rendelkezésre állása után ajánlatunkat elküldjük. Ez az ár tartalmazza a helyszíni pontos felmérés költségét is, mely során minden, a legyártáshoz szükséges méretet leméretezünk. Ezután a forgácskihordót a vevő által meghatározott geometriával rövid határidővel legyártjuk. 

Amennyiben már van olyan forgácskihordója, ami jól bevált és egy pont ugyan olyanra lenne szüksége, küldje el.  Leméretezzük, berajzoljuk, az elkészült rajzok alapján legyártjuk.  

 

  • Teljes testre szabás

Szivattyúval, szivattyú nélkül? Hajtóművel, hajtómű nélkül? Bal vagy jobb oldalon legyen a hajtómű? Felülről hajtson vagy oldalról? A hajtás tengelykapcsolós, vagy direkt legyen? Mekkora tartálya legyen a kihordónak? Perforált legyen a lánc? Tegyünk rá forgács törőt?

Számos opció van mellyel a forgácskihordót egyedivé és a célnak legjobban megfelelővé tudjuk tenni.  Beszéljük meg  hová kerül a kihordó és mi lesz a feladata. A feladatra legmegfelelőbb kialakítást és teljesítményt hozzuk össze a kihordóban.

 

  • Vevői színben

Egyedi színben tudjuk gépeinket szállítani, strukturált, vagy sima, matt, vagy fényes felülettel, RAL kód lapján

 

  • Magas teherbírású több szintből felépülő kihordólánc.

Kihordóláncaink szélessége igény szerinti méretre (szélességre) gyártható. A szélső erőátviteli lánc profilja is igen magas skálán mozog, a megjelölt méretek esetlegesen vevői igények szerint kalibrálhatóak.

Pár kép, az általunk gyártott forgácskihordókról 

« Vissza az előző oldalra